ALL DAY ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ “FLYA”
GROUP EXECUTIVE CHEF
ΣΠΥΡΟΣ ΒΟΥΛΙΣΜΑΣ
Ο Group Executive Chef μας, κ. Σπύρος Βουλισμάς, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και παράλληλα με τον ρόλο του ως Executive Chef του ομίλου μας, είναι πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κέκυρα, ο κ. Βουλισμάς, απέκτησε μεγάλη εμπειρία και μια μακρά πορεία σε ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Γαλλίας και της Αθήνας, προτού επιστρέψει στην γενέτειρά του, την Κέρκυρα.
Σε συνεργασία με τον Chef d’hôtel, είναι οι υπεύθυνοι για την δημιουργία του μενού και το ιδιαίτερο concept του εστιατορίου Flya.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κέκυρα, ο κ. Βουλισμάς, απέκτησε μεγάλη εμπειρία και μια μακρά πορεία σε ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Γαλλίας και της Αθήνας, προτού επιστρέψει στην γενέτειρά του, την Κέρκυρα.
Σε συνεργασία με τον Chef d’hôtel, είναι οι υπεύθυνοι για την δημιουργία του μενού και το ιδιαίτερο concept του εστιατορίου Flya.
Η αποστολή του Flya είναι να προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία σχεδιασμένη εξ’ ολοκλήρου (φαγητό, υπηρεσίες, ατμόσφαιρα) να είναι ειλικρινής στις γεύσεις και την υψηλή ποιότητα. Το Flya προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία fine dining η οποία δεν είναι φλύαρη και προσφέρει στον επισκέπτη την εικόνα της Κερκυραϊκής σύγχρονης κουζίνας, της κληρονομιάς και της κουλτούρας σε αρμονία με το περιβάλλον.
ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Το Flya είναι το ολοήμερο εστιατόριο του ξενοδοχείου Τhe Olivar Suites. Προσφέρει πρωινό μεσημεριανό και βραδινό ενώ το κάθε γεύμα έχει ξεχωριστό Concept πάντα στα πλαίσια της ελληνικής κουζίνας. Έντονα είναι τα στοιχεία των μικρό-παραγωγών του νησιού και της υπόλοιπης Ελλάδας τα οποία αποτελούν τη βάση του μενού. Ο σεβασμός στις πρώτες ύλες, είναι αδιαπραγμάτευτος και διασφαλίζει την αρμονία των υλικών με τη γευστική ένταση.
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ
ΚΟΥΖΙΝΑ
KANE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μεσογγή 49080, Κέρκυρα
Τ. +30 2661080300
E. info@olivarsuites.gr
SHARING UNIQUE
MOMENTS
#flyarestaurant
Live Instagram