ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Wellness & Spa
 
Το “The Olivar Suites” βρίσκεται εγκατεστημένο σε  ένα περιβάλλον με μοναδική ενέργεια που εκδηλώνεται σε κάθε προσεκτικά σχεδιασμένη λεπτομέρειά του. Όλες οι επιμέρους αρχιτεκτονικές, διακοσμητικές και χωροταξικές επιλογές έχουν γίνει με γνώμονα την άνεση και την διακριτική πολυτέλεια. Η σύγχρονη ζωή μας επιφορτίζει καθημερινά με άγχος και γρήγορους ρυθμούς που δεν αφήνουν χώρο για στιγμές βαθιάς χαλάρωσης και ξεκούρασης που ουσιαστικά χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις της καθημερινότητας,  διατηρώντας παράλληλα μια υγιή ισορροπία πνεύματος & σώματος. 

Το Spa του “The Olivar Suites” προσφέρει μια όαση χαλάρωσης που σε συνδυασμό με το πλούσιο φυσικό περιβάλλον που το φιλοξενεί είναι σε θέση να αναζωογονήσει και να αναπτερώσει ακόμα και τον πιο καταβεβλημένο επισκέπτη. Εξατομικευμένες θεραπείες ευεξίας με βάση το ελαιόλαδο, βασισμένες σε πανάρχαιες τεχνικές χαλάρωσης που ξυπνούν τις αισθήσεις ενώ ο συνδυασμός με μια επίσκεψη στη sauna του ξενοδοχείου είναι επιβεβλημένος.

ΛΗΨΗ ΜΕΝΟΥ SPA  

ΓΥΜΝΑΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ

Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, εξοπλισμένο με όλα τα όργανα γυμναστικής που μπορεί να χρειαστεί κανείς,  είτε πρόκειται για αερόβια προπόνηση, βάρη ή fitness.
Το γυμναστήριο του “The Olivar Suites” παρέχει το σύγχρονο περιβάλλον που απαιτείται  ώστε ο επισκέπτης να μη χάσει ούτε μία από τις προπονήσεις του ενώ παράλληλα απολαμβάνει τις διακοπές του.
Κατόπιν ραντεβού με επιπλέον χρέωση, παρέχονται προγράμματα personal training, από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους προπονητές όπου λαμβάνετε εξατομικευμένες προτάσεις και συμβουλές εκγύμνασης.
 
Fitness Room
Relax, Recharge & Rejuvenate
 

RELAX, RECHARGE & REJUVENATE


Επιθυμείτε να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να αναζωογωνηθείτε; Τα Peace and Relaxation Rituals του ξενοδοχείου μας είναι σχεδιασμένα ειδικά για εσάς.  Τα Peace and Relaxation Rituals είναι εμπειρίες που στόχο έχουν να προάγουν την εσωτερική ηρεμία, τη συναισθηματική ευεξία και τη σωματική θεραπεία, συνδυάζοντας τεχνικές όπως το Heart and Brain Coherence Meditation, Anchoring Visualization Meditation, και EFT Tapping - επίσης γνωστό ως "βελονισμός χωρίς βελόνες".

Με τα Peace and Relaxation Rituals, μπορείτε να ηρεμήσετε το μυαλό σας, να απελευθερώσετε τα αρνητικά συναισθήματα και τη σωματική δυσφορία και καλλιεργήστε μια θετική αντιμετώπιση. Αφήστε ό,τι σας βαραίνει και πετύχετε
ισορροπία και αρμονία μεταξύ του μυαλού, της καρδιάς, του σώματος και του ενεργειακού σας πεδίου, προάγωντας της συνολικής υγείας και ευεξίας.

ΛΗΨΗ PEACE & RELAXATION BROCHURE 
Just for you
 

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

 

Εμπειρίες και έξτρα υπηρεσίες
Θέλετε να απολαύσετε χαλαρές διακοπές και να προγραμματίσετε εκ των προτέρων το ταξίδι σας; Συγκεντρώσαμε μια συλλογή από επιπλέον υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες που μπορείτε να κάνετε προκράτηση τώρα. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους και εξερευνήστε τις διαθέσιμες επιλογές που θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε τις διακοπές σας εκ των προτέρων.


ΛΗΨΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ EXPERIENCES
Transfer Services
Private Taxi Transfer
Let us arrange your airport transfer in style in a private car.
Price 85€ (up to 4 persons) 
Rates are per vehicle, per way.
Book now
Private Mini-van Transfer
Let us arrange your airport transfer in style in a VIP mini bus.
Price 100€ (up to 4 persons)
Price 135€ (5 to 7 persons)


Rates are per vehicle, per way.
Book now
Private Limo Transfer
Let us arrange your airport transfer in style in a VIP S-Class 320 long.
Price 160€ (up to 4 persons)
Rates are per vehicle, per way.
Book now
Private Yacht Transfer
Let us arrange your transfer in profound style in a private yacht.
An upscale service for guests that demand only the most luxurious treatment.
Book now
Special Services
Excursions
Μεσογγή 49080, Κέρκυρα
Τ. +30 2661080300
Email: info@olivarsuites.gr
Serandipians
Giata
Share your memories
© 2024 The Olivar Suites | MHTE: 1185625 | Γ.Ε.ΜΗ:150455733000. All rights reserved. | Privacy Policy