ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Οι 120 σουίτες του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν απόλυτη αίσθηση ιδιωτικότητας στον επισκέπτη. Όλες οι αρχιτεκτονικές επιλογές δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης μέσα στη φύση ενώ ταυτόχρονα παρέχουν πολυτελείς παροχές και εγκαταστάσεις όπως ιδιωτική πισίνα ή κήπο. Καμία παραχώρηση δεν έχει γίνει στην ποιότητα του εσωτερικού διακόσμου των δωματίων όπου εξαίρετης αισθητικής υλικά πλαισιώνουν κάθε σχεδιαστική επιλογή.

Το “Olibar” είναι το all-day μπαρ του ξενοδοχείου, το ιδανικό μέρος για να απολαύσει κανείς ένα δροσιστικό cocktail. Τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στην παραλία του ξενοδοχείου, το “Olibar” φέρνει γεύσεις και αρώματα από όλον τον κόσμο και τα μετατρέπει σε απολαυστικά smoothies και cocktails ιδανικά να συντροφεύσουν στιγμές ανάλαφρης καλοκαιρινής διάθεσης.

Μπροστά από μια μοναδικής αισθητικής πισίνα βρίσκεται το εστιατόριο του ξενοδοχείου, “Flya” restaurant. Εδώ αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις και σύγχρονες τεχνικές συναντιούνται και αναδεικνύουν τη φρεσκάδα και την ποιότητα των τοπικών πρώτων υλών. Η Μεσογειακή κουζίνα αποκαλύπτεται μέσα από τις παραδοσιακές Κερκυραϊκές συνταγές οι οποίες αναδομούνται με σεβασμό στην παράδοση ώστε να προσφέρουν στον επισκέπτη μια σύγχρονη και μοναδική γαστριμαργική εμπειρία.

Οι επιλογές εμπειριών του επισκέπτη είναι αναρίθμητες και ποιοτικές, είτε πρόκειται για στιγμές νωχελικής χαλάρωσης στην αμμώδη παραλία της Μεσογγής -που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο- είτε για στιγμές χαλαρωτικής αναζωογόνησης στο Spa του ξενοδοχείου. Οι πιο περιπετειώδεις μπορούν να εξερευνήσουν τα παραδοσιακά χωριά της περιοχής που βρίσκονται διασκορπισμένα γύρω από το θέρετρο, ενώ τα καντούνια της παλιάς πόλης της Κέρκυρας προσφέρονται για μια χαλαρή βόλτα που θα ταξιδέψουν τον περιπλανώμενο σε μια άλλην εποχή.
Μεσογγή 49080, Κέρκυρα
Τ. +30 2661080300
Email: info@olivarsuites.gr
Βιωσιμότητα
VHG
Giata
Share your memories
© 2022 The Olivar Suites. All rights reserved. | Privacy Policy